Receptförnyelse online

receptförnylseIbland kan det vara riktigt bökigt för att få sina recept förnyade. Man måste åka in till sjukhuset eller vårdcentralen och egentligen bara svara på samma frågor som man brukar svara på och sedan ska man åka vidare till ett apotek för att hämta ut medicinen. Du kanske har undrat om det inte finns snabbare alternativ idag med dagens teknik och allt, och det gör det faktiskt!

Eu apotek där receptet förnyas online

Fyll bara i formuläret på hemsidan så får du receptet på köpet i samband med ditt köp.

LogoRecensionReceptFri frakt
EuroClinix LogoEuroClinix
Besök
121DocLogo121Doc
Besök
Health Express logoHealthExpress
Besök
Llyods Apotek LogoTreated
Besök
Shy2BuyShy2Buy
Besök
WeightWorldWeightWorld
Besök

Tala med en doktor direkt i din telefon

Det finns idag flera olika lösningar för den som vill ha konsultation med en läkare direkt i mobilen. Fantastiskt! Det finns flera olika applikationer och det absolut bästa med de som vi har tagit en närmare titt på är just de som har en funktion där man kan förnya sina recept UTAN att behöva åka någonstans.

De har även i vissa fall hemkörning av medicinen vilket gör det till det absolut bästa alternativet på marknaden idag. Men som sagt, det finns mer än en och det är just därför vi har bestämt oss för att göra en utvärdering av alternativen som finns.

Det här kan fungera som en guide för dig som söker den här sortens funktion, eller så kan det vara en text som kommer upplysa dig om de hetaste apparna inom medicin och läkarbesök just nu! Trevlig läsning.

Appar på marknaden just nu

Det finns faktiskt appar på marknaden som möjliggör möten med en läkare direkt i telefonen. Och det absolut bästa med det här är att man kan få receptförnyelse på samma gång. Om man vill så kan man betala lite extra och få sina läkemedel skickade direkt hem till sig.

Det här är verkligen en revolution på marknaden just nu. Även om man kanske skulle kunna tro att USA skulle vara först med något sådant här så är det faktiskt Sverige som är ledande i den här utvecklingen. Det är otroligt coolt och något som alla svenskar bör ta del av.

KRY möjliggör snabba och enkla möten med professionella läkare

En av de apparna som vi tog en närmare titt på när vi skulle göra den här undersökningen var KRY. Det här är ett fantastiskt verktyg. Det spelar ingen roll om du har flera småbarn hemma eller om du är äldre och inte orkar ta dig till en vårdcentral så fort värkarna kickar in. KRY är en applikation som gör det möjligt att man kan tala med en läkare var man än befinner sig.

Det är snabbt och smidigt att boka in ett möte med en läkare. Du väljer själv när det passar dig och hur lång tid mötet ska ta. Man betalar vanligtvis per timme. Och det bästa av allt är att den här appen, eller mötena som man bokar in i appen, är helt kostnadsfria för de som är under 20 år och de som är över 85 år.

Som om inte detta vore nog så kan man som tidigare nämnt även få recept förnyade i den här appen. Detta är vår favorit när det kommer till ny teknologi och något som vi alla kommer använda oss av i framtiden.

Medicoo har svar på alla dina frågor

Den andra appen som vi tittade lite närmare på var Medicoo, vilket också är en app men som har många fler funktioner än KRY. Den här appen ser till att alla dina frågor blir besvarade. Läs vår hela recension om den här appen om du är intresserad av att veta mer. Detta är verkligen en app som får oss att resa in i framtiden. Fråga allting du vill veta om hälsa, hur dina barn mår och du kan välja om du vill använda chatt eller samtal.