Meds Recension

meds logoMeds är ett nätapotek som främst riktar sig mot mobilanvändare. Givetvis går det även bra att beställa från datorn men störst fokus har det lagt för mobilanvändaren. Meds har tillstånd från läkemedelsverket att sälja receptbelagd såväl som receptfria läkemedel som går att beställa hela vägen hem till dörren.

Genom att öppna sin webbläsare i mobilen och sedan skriva in ”meds.se” kommer man direkt till nätapoteket. Meds grundades 2017 av ett gäng med stor erfarenhet inom apoteksbranschen och e-handeln. I och med en lång erfarenhet har de också koll på vilka produkter som håller en hög kvalitet som de sedan säljer till ett förmånligt pris.

meds startsida
Besök Meds Apotek

Fördelar med nätapoteket Meds

När man står i valet och kvalet mellan olika nätapotek kan det vara svårt att faktiskt bestämma sig. Därför har vi här nedan tagit fram några fördelar med just Meds nätapotek.

  • Direktsupport och rådgivning via chatt
  • Anpassad för mobilanvändaren
  • Nytt nätapotek med väldigt brett utbud av läkemedel och produkter
  • Erbjuder alltid sina kunder fraktfria leveransalternativ
  • Unika kampanjer och erbjudanden

Det är inte alla nätapotek som erbjuder sina kunder att beställa receptbelagda läkemedel hela vägen till dörren, men det gör Meds. Notera dock att narkotikaklassade läkemedel inte skickas hela vägen hem.

Utbud och produkter

Hos Meds apotek på nätet hittar man allt från solskydd till vitaminer & kosttillskott. Givetvis är alla produkter och läkemedel godkända att säljas i Sverige, så man behöver inte vara orolig att få hem något fuffens. Produkterna som säljs är testade och dessutom ofta till ett bättre pris än i en fysisk butik.

Vet man vad man letar efter är det bara att använda menyn högt upp till vänster på sajten. Sedan kan man klicka sig vidare till olika kategorier för att hitta produkten man letar efter. Vill man bara kika runt lite och få inspiration kan man kika vad de erbjuder under fliken ”Kampanjer”. Där lägger de upp samtliga produkter som är på nedsatt pris, ett perfekt tillfälle att spara in ännu mer pengar.

Snabb frakt och leverans

Att få sina läkemedel och apoteksprodukter är väldigt enkelt med Meds. När man har lagt alla de produkter man tänkt köpa i sin kundvagn och sedan klickat på ikonen högst upp till höger på sajten kommer man till betalning. Sedan skriver man in sin adress för att se vilka leveranssätt som är möjliga.

Meds förser alltid alla kunder med minst ett kostnadsfritt leveranssätt. Men i vissa fall kanske man vill ha sin order tillhanda så snabbt som möjligt. Då finns det andra alternativ att välja mellan. Kostnad på dessa beror på var i landet man beställer till.

För att undvika att alla ska fråga om hur lång leveranstid det är står det klart och tydligt vid utcheckningen. När man valt ett leveranssätt kommer det alltså att stå exakt hur lång tid leveransen kommer att ta.

Delbetalning, faktura eller kortköp

När det kommer till betalning hos nätapoteket Meds har man som kund flera alternativ. Vill man delbetala finns det möjlighet till det eller så kanske man hellre betalar direkt. Hur det går till går att läsa här nedan.

Delbetalning

Väljer man att delbetala sina läkemedel eller andra produkter öppnas ett konto hos Klarna. Det minsta man kan betala varje månad är 1/24 av det totala orderbeloppet. Dock kan en betalning aldrig vara mindre än 50 kronor.

Man kan självklart betala resterande av skulden när man vill. Då avslutas kontot hos Klarna. Om man tänkt betala med delbetalning är det bra att veta om att Klarna tar en kreditupplysning.

Kortköp och direktbetalning

Det funkar att betala direkt med sitt bankkort som exempelvis VISA eller Mastercard. Även Eurocard och American Express är giltiga kort att betala med. Dina kortuppgifter är krypterade och hanteras såklart med största sekretess.

Faktura

Det finns vissa krav om man betalar via faktura hos nätapoteket Meds. Ordern måste skickas till folkbokföringsadressen för att denna betalningsmetod ska vara godkänd. Sedan skickas fakturan till e-post och precis som med delbetalning är det Klarna som skickar fakturan.

Att betala via faktura passar perfekt för den som vill få hem sina varor innan en betalning sker. Och när man får den direkt på sin e-post blir det väldigt smidigt.

Kundtjänst direkt via chatt

En av många fördelar är att man direkt på sajten kan få support via chatt. Där kan man snabbt få svar på sina frågor och funderingar av kunnig och utbildad personal. Har man någon fråga när supporten är stängd kan man alltid skicka ett e-post till hello@meds.se.

Föredrar man att prata med någon i telefon ringer man till 08 – 428 455 10. Telefonlinjen är öppen alla vardagar mellan 08.00 – 19.00.

Hos Meds apotek online blir man alltid väl bemött och ens frågor tas på allvar. Den kunniga personalen finns där för att ge dig svar, så tveka inte på att höra av dig om det dyker upp några tveksamheter.

Ledande på mobilen

Eftersom konkurrensen är stenhård ute på apoteksmarknaden måste de lite mindre nätapoteken hitta någon form av nisch. Det som Meds valt är att utveckla en så mobilvänlig hemsida som möjligt för sina kunder.

Man märker snabbt att sajten är väldigt lättnavigerad både på datorn och i mobilen, det är enkelt att hämta sina recept och att hitta de produkter man letar efter. En fördel är att ett nätapotek som Meds alltid har öppet. Beställ dina produkter vilken tid på dygnet som helst.

Avslutningsvis

Meds är som sagt ett nytt nätapotek på marknaden och hoppas så småningom etablera sig ordentligt. Skaparna bakom har lång erfarenhet av branschen och vet precis vad som krävs. Att beställa sina receptbelagda läkemedel direkt via mobilen hela vägen till brevlådan har aldrig varit enklare.

Nätapoteket Meds är godkänt av läkemedelsverket och uppfyller således alla de krav som vi i Sverige ställer på ett apotek. Därför kan man alltid känna sig helt säker när man knappar in sitt mobila BankID eller andra känsliga uppgifter.

Kika efter och se ifall de har något i sitt utbud som passar just dig. Med lite flax kanske några intressanta varor finns på nedsatt kampanjpris.

Besök Meds Apotek