Europeiska Apotek på nätet

Europeiska apotek på nätet är precis sm Svenska kontrollerade av Eu. Eu har tagit fram en gemensam symbol för alla Europeiska nätapotek som har fått godkänt att sälja läkemedel på nätet. Detta kan du läsa mer om och se hur symbolen ser ut i vår artikel om Eu-symbolen för webbplatser som säljer läkemedel.

Kort sagt så är dessa apotek lika pålitliga och bra att beställa utav även från Sverige som de Svenska nätapoteken. Skillnaden skiljer sig dock i utbudet. De flesta Europeiska nätapotek säljer inte mediciner som Alvedon eller solskydd. Istället säljer man de absolut populäraste produkterna som viagra, propecia mot håravfall, p-piller och dylikt.

Topplista – Europas bästa nätapotek

LogoRecensionReceptFri frakt
EuroClinix LogoEuroClinix
Besök
121DocLogo121Doc
Besök
Health Express logoHealthExpress
Besök
Llyods Apotek LogoTreated
Besök
Shy2BuyShy2Buy
Besök
WeightWorldWeightWorld
Besök

Receptet får du på köpet

Dessa nätapotek är säkra och levererar bra produkter men hur kan man köpa deras produkter utan ett recept?

Det kan man så klart inte, men dom goda nyheterna är att du inte behöver besöka en läkare varken i Sverige eller i något annat Eu-land för att få ditt recept.

I samband med ditt köp, får du fylla i ett frågeformulär vilket du kan se ett litet exempel utav på bilden här nedanför.

Om allting är som det ska efter att du har svarat på frågorna så skrivs ett recept ut automatiskt åt dig och skickas tillsammans med din order.

Du får receptet på köpet med andra ord och behöver inte göra en undersökning innan du beställer.

Exempel på hur frågeformuläret

EuroClinix recepttest

Fraktfritt & snabbt

Alla Europeiska nätapotek som listas här på apotekpånätet.com är fraktfria nätapotek.

Dom erbjuder dessutom lika snabb frakt som våra Svenska nätapotek.

Här är ett exempel på hur dina varor kan levereras, vad det kostar och hur snabb leveransen kommer att vara.

leveransinfo

Trygga betalningar

Det viktigaste för oss som handlar på nätet är dock säkerheten och när det kommer till den här biten så har dessa Europeiska nätapotek exakt samma betaltjänster som våra Svenska.

Du handlar tryggt och säkert med alla de betalsätt som du redan är van vid att använda så som Trustly banköverföring, Klarna delbetalning, kortbetalning eller till och med kontant när varorna levereras.

betalning

”Innehållet på denna webbplats är strikt informativt och bör inte betraktas som medicinsk rådgivning. Se en certifierad läkare för diagnos och behandlingsrekommendationer. Reklam och marknadsföring av receptbelagda läkemedel i Europa är förbjudet och olagligt.”