KRY

kryFramtiden är äntligen här! Med KRY kan man besöka en doktor utan att ens behöva lämna hemmet. Hur bra är inte det? Du kanske är lite skeptisk. Bra, det ska man vara med nya saker. Men här kommer då den bästa recensionen för dig som ändå är lite nyfiken på att veta mer om hur KRY fungerar och OM det faktiskt fungerar. Läs vidare här och om du har tur så slipper du sitta i fler väntrum på vårdcentralen fler gånger.

Vad är KRY?

KRY är en plattform online där man kan få konsultation med läkare. Och det är inte vilka läkare som helst som säger att de kan det de talar om. Det är faktiskt riktiga läkare. Man bokar in en tid online när det passar en själv. Och sedan är allt man behöver bra uppkoppling och en smartphone.

Det finns såklart vissa begränsningar med en sådan här app, men det som är bra är att man kan få konsultation om man bör gå till en doktor eller om det räcker med att man bara åker och köper något receptfritt läkemedel på apoteket.

Fördelar med KRY

Alltså som om det inte vore nog med att man slipper åka in till en vårdcentral så är det gratis för alla under 20 år och äldre än 85 år. Och för alla där emellan är det riktigt fördelaktiga priser.

Att prata med en psykolog kostar endast 250 kr! För att boka ett möte måste man dock vara över 18 år, men om man är under 18 år så kan man boka ett möte med hjälp av sin målsman. Så det är inga problem egentligen. Förutom att det är lättillgängligt och billigt så finns det en otrolig marknad att expandera på om det här verkligen funkar bra.

Tänk alla de som bor ute i ingenstans i utvecklingsländer och om de skulle kunna tala med en läkare utan att behöva färdas flera hundra mil för att träffa en. Det finns stor potential för det här företaget men i den här recensionen ska vi bara fokusera på tjänsten så som den är i dagsläget.

Smittorisken minskar

Tänk alla sjudomar och bakterier som samlas på ett sjukhus. Inte nog med att man själv är sjuk, när man är det så ska man sitta i ett väntrum tillsammans med andra som har andra sjukdomar.

Om man slipper åka in till sjukhus eller vårdcentralen så kan man undvika att bli mer sjuk! Vilket är en stor fördel. Sedan måste man komma ihåg att det kan vara svårt att röra sig om man är riktigt sjuk.

Någon gång i livet har vi väl alla varit så dåliga att vi varit sängliggande i dagar. Och värre är det när det inträffar om man är äldre och inte har en mamma eller pappa som kan ta hand om en. Vem ska man egentligen ringa? Bästa svaret på den här frågan är: KRY. Ring/boka in ett möte med en läkare på KRY.

Priserna i relation till vad man får

Om man tänker på att man får professionell hjälp när man är sjuk, var man än befinner sig och nästan vilken tid på dygnet som helst så är det här en väldigt lättillgänglig tjänst.

Och om man tänker på det så kanske 250 kr inte är så himla mycket i sammanhanget. Man kan få allting ifrån rådgivning, recept och leverans av medicinen direkt till dörren. Så ja, det är väldigt bekvämt och man får mycket valuta för pengarna.

Flera funktioner

Något som vi gillade med KRY är att det finns flera olika funktioner. Man behöver inte bara behöva hjälp utav en medicinsk läkare, man kan även boka tid med en psykolog om man vill det. Och det gäller samma priser. Det är enkelt att finna det man söker.

Eftersom det finns många funktioner ser vi att det är en tjänst som man kan använda sig ganska ofta av. De accepterar även högkostnadskort vilket gör det ekonomiskt för de som behöver besöka doktorn ofta.

Lätt eller svårt att navigera i appen

Från det att man laddar hem appen och loggar in så är det en väldigt lätt app att använda. Det finns tydliga sektioner med olika kategorier som gör det enkelt att hitta det man söker.

Det som är extra bra anser vi är att det även finns en sökfunktion som hjälper till att navigera. Man skriver enkelt in vad det är man söker och upp kommer en lista på förslag.

Fungerar KRY verkligen?

Det är svårt att prova den här typen av tjänst om man inte är sjuk, men som tur var hade vi en i gänget med några åkommor som fick prova att tala med en läkare i KRY. När man tänker efter så har man kanske alltid något som man skulle vilja rådfråga om, och det är otroligt behändigt att boka in ett möte med KRY och råden som vi fick var väldigt bra.

Ingen av oss behövde några recept, men om vi hade behövt det så hade det varit supersmidigt att göra det genom appen. På det stora hela så var vi alla väldigt nöjda med appen och de flesta av oss kommer använda den igen. Frågan är om man kommer ha lika bra bemötande med en annan doktor. Det återstår helt enkelt att se. Men vi var väldigt nöjda som sagt.

Vårt betyg på att använda KRY

Det här var en väldigt smidig tjänst som vi tror kommer vara framtidens läkarbesök och det fungerar allaredan väldigt väl. Ingenting att klaga på vad vi kunde se.

Det fanns flera olika funktioner i appen vilket vi gillade skarpt. Sedan kan man som sagt inte vara helt hundra på att det räcker med ett möte via en app, men läkarna i den här appen är väldigt kunniga och de kommer skicka patienterna vidare till en vårdcentral om det är så att man måste göra en undersökning.

Vi kommer att fortsätta använda den här appen och hoppas att du provar den också Ladda hem den redan idag och se om det finns några passande kampanjer!

Ladda ner appen Kry