Kronans Apotek Recension

kronans apotek logo Kronans Apotek är ett av de mer välkända apoteken på marknaden idag. Utöver sina fysiska apotek finns det även möjlighet att direkt beställa hem mediciner. Idag finns det mängder av alternativ till nätapotek men det är bara vissa som erbjuder sina kunder att handla på recept. Kronans Apotek är ett av de apotek som det går utmärkt att hämta hem sina receptbelagda mediciner ifrån.

nätapoteket kronans apotek
Besök Kronans Apotek

Rabatt och erbjudanden

Ett bra sätt att spara lite pengar när man tänk klicka hem lite apoteksvaror är att jämföra de olika nätapoteken. Man kan även leta efter erbjudanden och rabatter hos de olika återförsäljarna. Hos Kronans Apotek online finns det alltid erbjudanden och rabatter att ta del av. Det är inte bara rabatter och erbjudanden hos apotek online som lockar, tanken att man får det hemskickat rakt ner i brevlådan är även det väldigt tilltalande.

Ta hjälp av oss för att hitta det nätapotek online som passar dig bäst. Dessutom är det väldigt enkelt att jämföra pris och kostnader på nätapotek. Se till att hitta det bästa priset på just din medicin och spara pengar redan idag.

Frakt och leverans

Leveranstiden hos Kronans Apotek är 1-3 dagar och det finns lite olika alternativ gällande utlämningsställen. Får paketet plats i brevlådan går det utmärkt att beställa hem medicin online som når hela vägen fram till dörren. Har man däremot en lite större order kan man välja ett utlämningsställe i närheten där man bor eller jobbar för att smidigt kunna hämta upp varorna. Ett tredje alternativ är att beställa direkt till något av Kronans fysiska apotek, då knallar man bara dit när varorna är redo för uthämtning.

Tyvärr går det inte att beställa narkotikaklassade läkemedel hela vägen hem till brevlådan. Dessa måste hämtas från ett apotek. Annars är det möjligt att få alla andra läkemedel direkt hem till dörren. Notera att Kronans Apotek enbart skickar till adresser inom Sveriges gränser.

Kronans Apotek-app

Har man en smarttelefon går det utmärkt att ladda ner Kronans Apoteks applikation. Där kan man direkt i mobilen samla sina recept och enkelt lägga en beställning. Detta kan du göra i appen,

• Ge fullmakt enkelt och smidigt
• Ge medgivande till vissa register, bland annat högkostnadsbasen
• Se avstånd till närmaste apotek
• Få notiser om nya recept eller erbjudanden
• Det går även utmärkt att lägga till sina barns recept i applikationen

Appen är väldigt smidig och givetvis kostnadsfri att använda sig av. Så testa och se ifall det lite smidigare alternativet är något för dig.

Lägre priser på nätet

I regel är det billigare att handla sina läkemedel eller andra produkter via ett nätapotek kontra ett fysiskt. Dessutom slipper man ge sig ut i jakt på mediciner om man är riktigt dålig. Den bästa anledningen att välja ett nätapotek är givetvis lättillgängligheten och som sagt att priserna helt enkelt är lägre.

Dessutom har de stora aktörerna som Kronans Apotek ofta kostnadsfri frakt. Mer om leveranstiden och hur det går till går att läsa längre ner i recensionen.

Betalningssätt och delbetalning

Det finns flera möjligheter att betala sin order hos nätapoteket Kronans. Betala direkt, delbetala eller handla på faktura är de alternativen som finns. Väljer man att handla från Kronans Apotek genom delbetalning finns det vissa saker att tänka på. Det första är att man högst kan ha en kredit på 2200 kronor, sedan finns det olika möjligheter att återbetala. Ett alternativ är att sätta återbetalningen på autogiro eller så väljer man att betala hela fakturan på en gång.

Väljer man att betala med faktura hos Kronans Apotek är det som vanligt, man betalar när fakturan kommer. Klarna är de som sköter betalningarna och det kräver att man kan legitimera sig med ett bank-id.

Utbud hos Kronans Apotek

Som ett av de mer etablerade apoteken på marknaden kan man förvänta sig ett gediget utbud hos Kronans nätapotek. Här hittar man allt från allergimediciner till fotvård. Allting går att enkelt hitta med hjälp av menyn högst upp på sajten.

Givetvis är detta ett apotek som är godkända och har tillstånd av läkemedelsverket. På så sätt kan man alltid känna sig trygg att man handlar från en seriös leverantör. Det går även som sagt utmärkt att beställa receptbelagda läkemedel såväl som receptfritt. Läs även ApotekSvea`s recension.

kronans app

Användarvänlighet, kundservice och rådgivning

Sajten är lättnavigerad och man får direkt en bra överblick över erbjudanden och populära produkter. Man behöver alltså inte känna sig helt säker på vilken vara det är man är ute efter innan man klickar sig in på hemsidan. Med precisa produktbeskrivningar och en tydlig design är det väldigt enkelt att komma fram till vilken vara som passar ens behov.

Är man osäker på något och vill exempelvis lära sig mer om förkylning & feber klickar man bara på fliken ”RÅDGIVNING”. Där hittar man massvis av guider och förklaringar som kan vara till stor hjälp. Har man trots allt inte fått svar på sina funderingar kan man slå en signal till Kronans Apoteks kundservice. Numret till supporten är 0771 – 612 612 och de har öppet 08.00 – 18:00 måndag till fredag samt öppet på lördagar 09.00 – 14:00. Där kommer du i direkt kontakt med utbildad och kunnig personal som hjälper dig med dina frågor.

Slutligen

Kronans Apotek är en säker sajt att handla sina läkemedel från. De har snabb leveranstid, som dessutom är kostnadsfri, och välutbildad kundservice som hjälper med eventuella frågor. Betalningsmöjligheterna är många och det finns garanterat något som passar alla.

I sin helhet är Kronans nätapotek en aktör med brett utbud och håller de förväntningar man kan tänkas ställa på ett riktigt bra apotek.

Se hela produktutbudet hos Kronans Apotek

Fördelar med att handla online

Förutom att det är väldigt smidigt att beställa hemifrån finns det faktiskt fler fördelar med att handla läkemedel och andra apoteksvaror direkt från ett nätapotek.

• Varorna levereras direkt till dörren
• Alla recept är samlade på ett ställe, det är väldigt enkelt att få en bra överblick.
• Priserna är ofta lägre än i ett fysiskt apotek.
• Utbudet är väldigt brett och det som inte finns i lager går ofta att beställa mot ett par dagars extra leveranstid.
• Exklusiva erbjudanden och rabatter att ta del av.

Men det kan ju inte bara finnas fördelar med att handla online på ett nätapotek. Nackdelarna är att man inte får den service direkt som man får i en fysisk butik och att det inte går att beställa narkotikaklassad medicin direkt till dörren. Men givetvis väger fördelarna betydligt tyngre än nackdelarna.