iforma

iforma bannerNär man handlar ekologiskt kan det vara svårt att hitta de bästa platserna att köpa dessa på. Man strävar såklart efter att hitta de med bra kvalité och bra priser.

En uppstickare på marknaden som vi har valt att ta en närmare till på när det kommer till just att handla ekologisk superfood online är iforma.se.

I följande recension kommer du finna information om hur vi upplever den här e-butiken och deras sortiment.

Det var verkligen en trevlig överraskning att dyka in på djupet av den här sidan och prova deras produkter. Om du letar efter ekologisk superfood så måste du läsa vidare!

Ett brett sortiment som är en fröjd

Ett problem som man kan ha om man handlar ekologisk superfood är att man inte hittar allt på samma ställe. Då måste man beställa från olika e-butiker och i vissa fall även gå till fysiska butiker och handla.

Det här kan vara väldigt irriterande eftersom man kan ha annat som man måste göra istället för att ränna på stan varenda gång något där hemma tar slut. På iforma.se kan man dock hitta det mesta. Vi tog en ordentlig titt på deras sortiment och fann att väldigt många specialprodukter finns här.

Detta gör den här e-butiken till ett självklart val då man slipper spendera mycket tid på att finna det man söker. Det finns en enkel sökfunktion på hemsidan som tillåter kunden att söka fram alla möjliga produkter snabbt och enkelt. Helt klart ett stort plus på den här punkten!

De olika sektionerna är uppdelade snyggt och prydligt

Om man gillar att utforska nya produkter så finns det på iforma.se en snygg struktur vilket gör att man som kund får en tydlig överblick över de olika områdena. Det finns information om alla produkterna och inte bara några enkla beskrivande meningar.

Nej då, på iforma.se kan man läsa långa produktbeskrivningar vilket vi älskar! Man kan tydligt se om produkterna är fria från gluten, ägg och så vidare. Tack vare en liten ruta högst upp på sidan bredvid produkten kan man se om produkten finns i lager och hur lång tid det tar för leveransen.

iforma.se bidrar till välgörenhet

Något som vi verkligen gillade när vi undersökte arbetet bakom iforma.se är att de är väldigt medvetna om sitt sociala ansvar. Vi skulle vilja se att fler företag gör som iforma.se och bidrar till olika projekt för välgörenhet. Det finns många företag som inte bryr sig om detta, men vi var väldigt glada att så inte är fallet för den här e-butiken. Så när man beställer sina ekologiska produkter vet man också att det är ett bra företag som stödjer bra saker.

Användar- och köpevillkor

Att handla online hos iforma.se var väldigt smidigt och de har snabb leverans. Villkoren är också något som vi tycker var väldigt bra. Om man handlar för över 500 kr så får man gratis frakt vilket är ganska så vanligt bland de flesta e-butiker.

Det vi däremot blev väldigt glada över är att iforma.se har en särskild nöjd-kundgaranti som innebär att om man inte är nöjd med något som man har beställt så kan man skicka tillbaka det och få pengarna tillbaka. Det här gäller i 14 dagar, vilket är väldigt generöst.

Alla har väl någon gång råkat beställa något som man inte riktigt visste vad det var, så blev man missnöjd när man fick hem det och förlorade pengarna på köpet. Som tur är behöver man inte oroa sig för detta när man handlar hos iforma.se.

Priser och kampanjer

Priserna på iforma.se var inget märkvärdigt. De ligger ganska normalt när man jämför med andra e-butiker. Det som dock är anmärkningsvärt är att hos iforma.se får man produkter med bra kvalitet, och det kan man ju tänka sig att betala lite extra för. Det finns många kampanjer och många produkter är på rea. Det här gör att man kan prova något nytt till ett väldigt förmånligt pris om man skulle vilja göra det.

Upplägget på hemsidan är snyggt och det är enkelt att navigera

Tack och lov för en e-butik som man förstår sig på! Hos iforma.se är det enkelt att hitta olika saker och man behöver inte sitta och leta i timmar för att hitta något. Det är en väldigt sparsam layout som hemsidan är byggd kring vilket gör att man inte förvirrar bort sig någonstans. Det finns en tydlig linje genom alla sidor och sektioner samt att menyn högst upp alltid följer med en så det är enkelt att komma tillbaka till startsidan om man skulle vilja det.

Personuppgiftspolicy

Något som vi tycker är bra är att iforma.se ser till att skydda känsliga personuppgifter. Det finns en sektion om detta som är välformad och som innehåller allt man som kund kan önska sig. Sedan finns det såklart få personer som verkligen läser igenom all den här texten, men i det här fallet behöver man inte oroa sig. Texten är kort och koncist.

Min sida är enkel att hitta och hantera

När man är medlem på den här sidan så kommer man få nyhetsbrev och kampanjer skickade till ens email med jämna mellanrum. Det är definitivt något som vi ser som väldigt fördelaktigt om man brukar handla mycket ekologisk superfood. I min sida kan man lägga till uppgifter som gör det lättare för iforma.se att veta vad som intresserar just dig.

De bästa fördelarna med att handla på iforma.se

Det finns många fördelar med att handla på iforma.se. Det som vi tycker var allra viktigast är att de har ett brett sortiment vilket gör att man slipper beställa produkter från många olika e-butiker. Att det här är ett företag som också bidrar till välgörenhet gillar vi skarpt. Sedan kan man ju inte veta exakt hur det arbetet går till, men det är ju inte upp till iforma.se att följa upp.

Slutgiltigt betyg

Det här är en sida som vi definitivt kommer att återvända till. Det finns inte så mycket negativt att säga. Prova du med och upplev fördelarna med att handla produkter som är bra för både dig och för miljön!

Besök iForma