Apotek365 Recension

apotek365 logoApotek365 är en trygg och säker e-handel av receptfria läkemedel och apoteksprodukter. Det breda utbudet består av över 3000 olika produkter från välkända och testade varumärken. Man kan helt enkelt räkna med att man alltid får hem en bra produkt i brevlådan.

Det finns tyvärr ingen möjlighet att beställa receptbelagda läkemedel hos Apotek365 så för det ändamålet får man vända sig till något annat nätapotek. Men något som Apotek365 däremot erbjuder sina kunder är ett varierat och otroligt brett utbud av receptfria produkter.

apotek365
Besök Apotek365

Unika erbjudanden hos nätapoteket

När man är på jakt efter apoteksprodukter online vill man givetvis hitta bästa möjliga pris. Det som många nätapotek har gemensamt, inklusive Apotek365, är att det faktiskt är billigare att handla på nätet än i butik. Inte bara tack vara exklusiva erbjudanden eller kampanjer, mycket tack vare alla de kostnader en nätbutik kan spara in på.

Apotek365 erbjuder alltid sina kunder möjligheter att fynda från deras kampanj-flik. Där hittar man samtliga varor som är på nedsatt pris och kan även filtrera efter sina egna önskemål. Det är enkelt, smidigt och framförallt billigt.

Användarvänlighet, leverans och frakt

Till en början kan fliken ”Vårt Sortiment” kännas lite rörig. Det är väldigt mycket olika kategorier och liknande på samma liten yta, men så fort man blir bekväm med strukturen på sajten är det väldigt enkelt att navigera sig. Informationen är tydlig och trots det breda utbudet kan man med hjälp av kategorierna specifikt leta bland olika produkter.

Hos Apotek365 finns det givetvis möjlighet att få sina apoteksprodukter hemskickade hela vägen till dörren, helt kostnadsfritt. Så länge man beställer för mer än 19 kronor bjuder de på frakten.

Leveransen tar mellan 1-3 dagar och beror såklart på vart i landet du befinner dig. Bor man i en storstad kan man förvänta sig att leveransen går lite snabbare än om man bor i glesbygden. Hur som helst är leveransen väldigt smidig och ett stort plus är att frakten är gratis över 19 kronor.

Utbud hos Apotek365

Hos Apotek365 hittar man över 3000 produkter och olika apoteksvaror, samtliga är receptfria. Det finns dock vissa receptfria läkemedel som kräver att man är över 18 år. Med tanke på att Apotek365 har tillstånd från läkemedelsverket att sälja receptfria läkemedel kan man också räkna med att de uppfyller alla kriterier som ställs från läkemedelsverkets sida.

Det innebär att hela utbudet är testat och fullt lagligt att säljas inom Sveriges gränser. Produkterna som Apotek365 säljer är utvalda och testade, på så sätt kan man känna sig trygg när man handlar från nätapoteket.

Förutom välkända märken som exempelvis ACO hittar man även deras egna märket under namnet Apotek365. Det finns en hel del variation däremellan som man kan bläddra mellan.

Besök Apotek365